Economie

500 de carduri pentru familiile cu mulți copii din Sfântu Gheorghe

Primăria Sfântu Gheorghe a emis, de la începutul anului și pâna în prezent, aproape 500 de carduri pentru familiile cu mulți copii, pe baza cărora acestea pot beneficia de anumite facilități la evenimentele culturale și centrele de agrement din subordinea instititiei.

Practic, începând din acest an familiile care au minimum trei copii beneficiază de abonamente gratuite în parcările publice din municipiu și 75% reducere la serviciile și programele oferite de instituțiile publice din subordinea Primăriei, respectiv la teatru, cinema, casă de cultură, patinoar, piscină, ștrand, pârtia de schi și baza de agrement de la Sugaș Băi.

Pentru a beneficia de aceste facilități, părinții trebuie să aibă domiciliul sau reședința în Sfântu Gheorghe, cel puțîn unul dintre părinți trebuie să aibă un loc de muncă, iar elevii să nu fi avut mai mult de 20 de absențe nemotivate în decursul anului școlar anterior.

The post 500 de carduri pentru familiile cu mulți copii din Sfântu Gheorghe appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: 500 de carduri pentru familiile cu mulți copii din Sfântu Gheorghe

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button