Economie

Bugetul județului Mureș a fost suplimentat

Consilierii județeni au adoptat în ședința de ieri un proiect de hotărâre ce vizează rectificarea bugetului.
Cea mai importantă modificare vizează includerea sumei de 2,5 milioane de lei, alocată de Guvernul României din fondul de intervenție, pentru refacerea podului de pe DJ 153C (localitatea Gurghiu).

Președintele Consiliului Județean Mureș, Peter Ferenc.

Rectificarea la buget, la partea de venituri, e în sumă de 2,5 milioane de lei, pentru podul de la Gurghiu care a fost distrus parțial, cu ocazia unor averse de ploaie. În rest, au fost relocări din cadrul bugetelor anumitor instituții.

Tot ieri s-a aprobat și înființarea și funcționarea unei grădinițe în Târnăveni, în cadrul unui imobil administrat de către Consiliul Local al Municipiului Târnăveni.

Revine Peter Ferenc.

Fundația Bukner a solicitat și a primit acordul Consiliului Județean pentru a înființa o grădiniță în acest imobil. În cadrul grădiniței “DO RE MI” vor beneficia de programe specifice un număr de 30 de copii, cu scopul de îmbunătățire a nivelului educațional și în viitor, și a nivelului de trai al acestor copii.

Imobilul a fost dat în folosința gratuită Fundației Buckner, care este furnizor acreditat de servicii sociale și operează în acest imobil un Centrul de zi pentru copii preşcolari, proveniţi din familii aflate în dificultate.

Raluca Creţ

The post Bugetul județului Mureș a fost suplimentat appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Bugetul județului Mureș a fost suplimentat

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button