Bugetul județului Mureș, rectificat cu aproape 100 de milioane de lei

bugetul judetului mures rectificat cu aproape 100 de milioane de lei

Aleșii județeni au aprobat, astăzi, în ședința Consiliului Județean Mureș, alocarea unor sume suplimentare pentru funcționarea Spitalului Clinic Județean Mureș și a spitalului din Târnăveni pentru achiziția de medicamente și materiale sanitare.
În ședința de azi s-a votat și achiziția a două autoturisme destinate Centrului Militar Județean.

Președintele CJ Mureș, Peter Ferenc:

La această rectificare mai mult au fost venituri ale spitalelor, de la Casa de Asigurări de Sănătate, care trebuie cuprinși în bugetele acestor spitale. Astfel 4,5 milioane de lei au fost adăugați la veniturile Spitalului Clinic Județean și 11.000 de lei la veniturile Spitalului din Târnăveni. Rectificarea bugetară a mai cuprins o modificare, în cadrul bugetului aprobat deja, de 91 de milioane de lei la Centrul Militar Județean.

Consiliul Județean Mureș a adoptat azi și două hotărâri ce vizează îmbunătățirea accesului populației la serviciile medicale.
Una dintre ele se referă la reabilitare energetică la secția de oncologie din cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș” iar cea de-a doua la realizarea unei stații de tratare a apelor uzate, astfel încât apa deversată în canalizarea orașului să îndeplinească normele în vigoare cu privire la contaminare.
Tot în ședința de astăzi a fost aprobat proiectul de hotărâre privind „Lărgirea unui tronson de drum județean DJ 154 E Reghin (DN15) – Solovăstru – Jabenița – Adrian – Gurghiu (DJ153), județul Mureș.

Valeriu Russu

The post Bugetul județului Mureș, rectificat cu aproape 100 de milioane de lei appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Bugetul județului Mureș, rectificat cu aproape 100 de milioane de lei

Credit autor: Corina Muntean.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.