Economie

Contractul pentru lotul 3 al Autostrazii A1, Lugoj-Deva, rezilizat de Ministerul Transporturilor

Ministerul Transporturilor a decis rezilierea contractului pentru lotul 3 al Autostrazii A1, Lugoj-Deva, după ce compania din Spania a refuzat extinderea garanţiei de la 4 la 10 ani, aşa cum a cerut Compania de Drumuri.
Surse din Ministerul Transporturilor susţin că lucrările nu sunt de calitate, iar constructorul nu a remediat la termen deficienţele constatate.

Decizia ministerului va duce la pierderea garanţiei iniţiale de patru ani, iar societatea spaniolă va primi certificat negativ şi nu va mai putea participa la licitaţii în nicio ţară europeană timp de trei ani, dacă instanţa va constata că rezilierea a fost legală.

Lotul 3, între Ilia şi nodul Holdea din judeţul Hunedoara, are o lungime de 21 de kilometri.

Lotul 4, între Şoimuş şi Ilia, cu o lungime de 22 km a fost deschis circulaţiei recent. După rezilierea contractului, Ministerul Transporturilor ar putea prelua în administrare lotul 3 şi ulterior să decidă deschiderea circulaţiei.

The post Contractul pentru lotul 3 al Autostrazii A1, Lugoj-Deva, rezilizat de Ministerul Transporturilor appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Contractul pentru lotul 3 al Autostrazii A1, Lugoj-Deva, rezilizat de Ministerul Transporturilor

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button