Economie

Negro Construct – o lume a soluțiilor în amenajări

Trăim și ne desfășurăm activitatea, în cea mai mare parte a vieții, în spații interioare. De aceea, amenajarea zonei în care locuim sau muncim ar trebui să ne confere o stare de siguranță, de confort, să ne protejeze sănătatea și – de ce nu – să ne reflecte personalitatea. Funcționalitatea, aspectul și durabilitatea sunt atribute importante atunci când investim în locuință, în sediul biroului sau a altor spații în care activăm. Tocmai de aceea este important să facem alegeri potrivite, care îmbină cu succes cele trei elemente definitorii.

Firma Negro Construct a luat naștere în anul 2006. Este singura afacere de tip familial din Târgu Mureș, specializată în comercializarea de materiale și finisaje interioare și exterioare, care a rezistat cu succes. De-a lungul celor treisprezece ani de activitate, societatea a trecut printr-un proces continuu de reinventare, adaptându-se permanent cerințelor și nevoilor clienților.

O vizită la Showroom

De cum pășești pragul showroom-ului situat în Târgu Mureș, pe Strada Cuza Vodă, nr. 24-26, ți se relevă un microunivers ce te incită la o multitudine de idei pentru remodelarea locuinței, a locului în care muncești sau a celui de relaxare. Un microunivers în care tehnologia și designul se completează armonios, oferindu-ți opțiuni pentru a-ți transforma habitatul într-un spațiu perfect funcțional, adaptat oricăror nevoi.

Când vine vorba de amenajări interioare, majoritatea firmelor oferă doar produse, însă staff-ul firmei Negro Construct se gândește la întregul proces, acordând atenție cuvenită fiecărei etape: proiectarea inspirată a soluției adecvate contextului, precum și procurarea – în condiții competitive – a materialelor și obiectelor de design necesare.

Colaborarea companiei cu furnizori de top din întreaga lume asigură o permanentă aliniere la tendințele globale în amenajări interioare.

Chiar dacă lucrează cu societăți dezvoltatoare imobiliare cunoscute în județul Mureș (Maurer Imobiliare, Romur și Alfa Construct, spre exemplu), cărora le furnizează materiale de finisaje și produse de marcă pentru amenajări, un procent de circa 80% din totalul clienților firmei este reprezentat de persoane fizice, în zona proiectelor rezidențiale. Persoanele fizice asigură constanta, în ceea ce privește vânzările pe care le are magazinul.

O vizită la Showroom-ul Negro Construct îți depășește dimensiunea experiențelor similare. Este o incursiune într-un spațiu cu valențe multiple, unde arta se află în elementul ei, iar clienții și profesioniștii în amenajări au ce să vadă.

Ce produse, materiale și mărfuri te așteaptă?

 

 

 

În ierarhia mărfurilor diversificate pe care le descoperi aici se numără o paletă largă de materiale pentru finisaje, produse sanitare și spa, mobilier, corpuri de iluminat și decorațiuni. Poți găsi în showroom, în zone migălos compartimentate, o multitudine de produse realizate de firme cunoscute în domeniul amenajărilor. Iată o mică parte din oferta actuală a companiei:

– gresie și faianță, klinker, mozaic, parchet, deck, vopsele de design, placări piscine, placări speciale; mobilier baie, mobilier bucătărie, mobilier grădină, mobilier divers; accesorii baie, baterii sanitare, cabine de duș, căzi de baie, instalații sanitare, obiecte sanitare, radiatoare, rigole duș, saună și hammam; corpuri de iluminat, mochetă, tapet; încălzire în pardosea, șemineu etc.

Showroom-ul pune la dispoziție produse fabricate de branduri de lux, dar și de mărci accesibile, pentru orice buget.

Branduri de renume la Negro Contruct

PLACĂRI CERAMICE: Roberto Cavalli, Cercom, Marazzi, IMOLA, CERDOMUS etc.

ROBINETĂRIE (BATERII): EFFEPI, TREMME, REITANO, Grohe, DPM Electronics etc.

PARCHET: Aliparquets,TAVAR, Meister

MOBILIER BUCĂTĂRII: VAMA CUCINE, Pyramis, Franke, Smeg

ACCESORIZĂRI BĂI: SAN SWISS, RADAWAY, Boxdocce, Treesse, Geberit, Olympia, Artceram, GSG, GALASSIA, Gaia, TECE, Stilhaus, IO BAGNO etc.

Toate brandurile se regăsesc și pot vizualizate pe pagina web a companiei.

Pe lângă produsele foarte cunoscute, renumitul brand Roberto Cavalli produce una dintre cele mai luxoase gresii de pe piață la momentul actual, în diferite paterne și design-uri. Firma Negro Construct este unicul dealer oficial al brandului Roberto Cavalli, în România.

Toate materialele firmei destinate amenajărilor sunt importate direct din fabricile producătoare, nu de la distribuitori. Garanția este asigurată doar în contextul montajului făcut de firme specializate în domeniul corespondent produsului.

Servicii gratuite – un plus de atractivitate

Cu toate că pot părea simple, este posibil ca amenajarea și finisarea locuinței să-ți dea mai multe bătăi de cap decât te-ai aștepta. De cele mai multe ori, vrem să ne aranjăm singuri locuința sau apelăm la diferiți meșteri pentru executarea amenajărilor interioare ori exterioare. Însă, aproape tot de atâtea ori, lucrările lasă de dorit. Sunt de o calitate slabă și au o durată de viață scurtă. Lipsa experienței și timpul pe care trebuie să-l alocăm acestor lucrări generează, în multe circumstanțe, stres, frustrări, rezultate nedorite.

Pentru a veni în întâmpinarea unor astfel de dificultăți, echipa Negro Construct a pus la punct un program de consiliere gratuită, prin care caută să îți ofere soluția corectă la problema cu care te confrunți.

La fel de importante sunt serviciile gratuite de proiectare 3D, complete, pentru baie și mobilă de bucătărie.

Oferta, adaptabilă fiecărui buget

Piața amenajărilor interioare se împarte în două mari categorii: piața produselor de lux – la îndemâna persoanelor cu o putere financiară mai ridicată – și piața produselor accesibile tuturor categoriilor sociale.

La Showroom-ul Negro Construct clienții găsesc produse de calitate, la prețuri mai mici sau mai mari, adaptate posibilităților de a investi ale fiecărui client. În viziunea companiei, ”O amenajare inteligentă este o amenajare de excepție, prin design și calitate, obținută la un cost surprinzător de accesibil. Totuși, indiferent cât de redusă se dorește a fi investiția, criteriul valorii trebuie să primeze, prin alocarea inteligentă a resurselor”.

Viitorul se construiește în fiecare zi

După 13 ani, firma Negro Construct se află pe un trend constant ascendent. Succesul companiei se datorează eforturilor de zi cu zi, pentru a fi dusă la îndeplinire misiunea firmei: aceea de a pune la dispoziția clienților o ofertă vastă de produse pentru amenajări interioare sau exterioare, superioare calitativ, în trend cu cerințele actuale ale pieței de profil.

Negro Construct înseamnă specialiști, înseamnă viziune și muncă, dar mai ales înseamnă mult suflet. Este constituită dintr-o echipă de oameni dedicați și creativi, pentru care fiecare vânzare a unui produs înseamnă câștigarea unui prieten al ideii de frumos, în forma lui personalizată. Acum că ți-am oferit încă o opțiune care te ajută să îți amenajezi locuința, poți face noi pași spre apartamentul sau spre casa mult visată. Te-ai decis?

Vino să cunoști specialiștii de la Negro Construct! Te așteaptă în showroom-ul de pe Strada Cuza Vodă 24-26, pentru a-ți oferi produse de calitate și – gratuit – consiliere și proiectare 3D.

Câteva proiecte realizate și finalizate, cu materiale de finisaj furnizate – PARȚIAL sau în TOTALITATE – de compania NEGRO CONSTRUCT:

• TVR Târgu Mureș • Complexul de Agrement „Weekend” • UMFST Târgu Mureș • Go Kart • Scarlet •  Hotel Fabesca – Sovata •  Danubius – Centrul Spa •  Spital Nova Vita  • Spital Galenus • Bloc locuințe (Spital Regina Maria) • AAGES •   Gedeon Richter •   Fuchs – Fabrica de Condimente • Indlacto • Mirtatod (Telemeaua de Ibănești) • Bazinele de apă sărată Praid • Miele Feldioara (Electrocasnice de Lux) • Promenada Mall • Auchan • Hervis • Hotel Tempo • Peștișorul de Aur (Darina) • Acta Residence • Color Residence • Citadela Residence • Ford-Showroom • Kia-Showroom • Citroen-Showroom • Central Residence • Teatrul Național Târgu Mureș • Ansamblul Artistic „Mureșul” • Bistro Theatre • Zambara Club.

Lista ar putea continua, cu peste 6.000 de clienți deserviți de la debutul existenței acestei firme.

NEGRO CONSTRUCT – MATERIALE ȘI FINISAJE INTERIOARE / EXTERIOARE. ORIUNDE ÎN ȚARĂ!

Ioan Sandor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Post-ul Negro Construct – o lume a soluțiilor în amenajări apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Negro Construct – o lume a soluțiilor în amenajări

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button