Economie

Preşedintele CJ Harghita solicită anchetă internă la ABA Siret

Preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, solicită anchetă internă la Administraţia Bazinală de Apă Siret, acuzând faptul că nu a efectuat lucrări de prevenire a inundaţiilor care au avut loc în zona Ghimeş şi care au provocat pagube însemnate.

Într-o scrisoare trimisă Ministerului Apelor şi Pădurilor se precizează că în zona în care au avut loc inundaţiile din zilele de 23 şi 24 iunie s-au produs inundaţii şi în anul 2016, în ambele situaţii fiind afectate zeci de gospodării, dar şi infrastructura rutieră, Consiliul Judeţean Harghita alocând sume importante pentru lucrările de reparaţii.
Preşedintele CJ Harghita, Borboly Csaba, arată în scrisoarea menţionată că din lipsa lucrărilor de regularizare şi de amenajări de albii, care intră în competenţa ABA Siret, instituţia pe care o conduce iroseşte anual resurse importante de bani pentru remedierea pagubelor provocate de inundaţii.

Drept urmare, Borboly solicită o anchetă internă la Administraţia Bazinală de Apă Siret şi, dacă neregulile semnalate se dovedesc a fi reale, cere demiterea directorului SGA Bacău.

The post Preşedintele CJ Harghita solicită anchetă internă la ABA Siret appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Preşedintele CJ Harghita solicită anchetă internă la ABA Siret

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button