Reghin: Dosar penal pentru comercializare de haine contrafăcute

reghin dosar penal pentru comercializare de haine contrafacute

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mureş au efectuat o acţiune joi, 11 iulie, pe raza municipiului Reghin, pe linia prevenirii şi combaterii contrafacerii de mărfuri şi a infracţiunilor care aduc atingere drepturilor de proprietate intelectuală.

Cu acest prilej, în Piaţa săptămânală din municipiu a fost identificat un comerciant în vârstă de 38 de ani, din Târgu-Mureş, care oferea spre vânzare produse de îmbrăcăminte purtând însemnele unei mărci identice sau similare cu marca originală.

„În urma verificărilor efectuate, au fost identificate şi ridicate în vederea confiscării 141 de articole de îmbrăcăminte, în valoare totală de aproximativ 20.000 de lei, toate acestea purtând inscripții și însemne similare unor mărci înregistrate OSIM. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similar”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

 

 

Post-ul Reghin: Dosar penal pentru comercializare de haine contrafăcute apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Reghin: Dosar penal pentru comercializare de haine contrafăcute

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.