Economie

Sancţiuni de peste 275.000 de lei aplicate de poliţiştii din Harghita în urma unor acţiuni pe linie economică

Poliţiştii harghiteni au aplicat, la sfârşitul săptămânii trecute, sancţiuni de peste 275.000 lei în urma unor ample acţiuni de prevenire şi combatere a ilegalităţilor pe linia criminalităţii economice, organizate în tot judeţul.

Potrivit Biroului de Presă al IPJ Harghita, la activităţi au participat 23 de poliţişti, specialişti în domeniu, care au efectuat 65 de controale la societăţi comerciale de profil, în urma cărora au fost aplicate 81 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum total de 276.000  lei.

Totodată, au fost confiscate sume de bani nejustificate şi diferite bunuri, precum şi produse nealimentare, printre care jucării şi articole vestimentare, dar şi arme albe.
De asemenea, în două cazuri poliţiştii au constatat că sunt întrunite elementele constitutive ale unor infracţiuni din sfera evaziunii fiscale, ancheta fiind continuată şi urmând să fie propuse soluţii legale prin unităţile de Parchet competente.

The post Sancţiuni de peste 275.000 de lei aplicate de poliţiştii din Harghita în urma unor acţiuni pe linie economică appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Sancţiuni de peste 275.000 de lei aplicate de poliţiştii din Harghita în urma unor acţiuni pe linie economică

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button