Economie

Sfaturi pentru un antreprenoriat de succes în România oferite de Emanuel Toma, co-fondatorul companiei mureșene nr. 1 în România, Atlas Sport

Pentru o doză de inspirație, l-am întrebat pe Emanuel Toma, cel care a reușit în 10 ani să facă din Atlas Sport cea mai mare firmă specializată în construcții sportive din România, care sunt calitățile pe care ar trebui să le posede și să le dezvolte un antreprenor din România pentru a avea succes.

„Pentru ca un anteprenor sa aibă success în România, trebuie să fie foarte convins, determinat, ambițios și foarte încăpățânat. Să aibă un vis și să lupte cu toată forța și puterea. Sa aibă răbdare până reușește. Acestea sunt cerințele unui antreprenor oriunde în lume și acestea sunt cerințele pentru succes în orice domeniu, fie că vorbim de sport sau business. Nimic nu se face ușor sau peste noapte.

Este nevoie de multă muncă, dedicare, perseverență și răbdare.

Sfatul meu pentru cei care consideră că este greu să răzbată pe piața din România este că fie nu ar trebui să devină anteprenori, fie să conștientizeze că nicăieri în lume nu-i ușor și nimănui nu i se oferă pe tavă un lucru fără să muncească pentru el.

Sunt țări în care este mai ușor și alte țări în care este mai greu decât în România, însă dacă ne uităm la nivel global, România stă foarte bine la acest nivel.

Anteprenoriatul e greu, businessul e greu. Nu este pentru oricine – trebuie să fii rezilient și ambițios ani de zile până începe să funcționeze.

Încă un sfat: să nu viseze la minuni peste noapte. Nimic din ceea ce merită nu se construiește ușor. Este ca și cum ai merge la sală doar 2 săptămâni și te aștepți să ai un fizic de sportiv. Nu! Pentru a avea o formă fizică de invidiat, sunt necesari ani buni și mult antrenament. La fel este și în business – trebuie timp și răbdare. Un business nu se construiește în 6 luni sau într-un an.

Trebuie să fie dispuși la muncă pe o perioadă lungă de timp și aici cred că se descurajează mulți antreprenori, nefiind dispuși să depună această muncă necesară pe o perioadă îndelungată.

Antreprenoriatul nu e ceva cool. Nu te faci antreprenor pentru că e la modă. Antreprenoriatul este ceva frumos, însă greu, cu responsabilități mult mai mari față de un job obișnuit. Trebuie să știi asta înainte să începi”, a spus Emanuel Toma.

Compania mureșeană Atlas Sport este la ora actuală cea mai mare firmă specializată în construcții sportive din România.

Modul principal de funcționare al companiei este realizarea unor produse de calitate superioară, durabile, cu un design deosebit, care să stimuleze imaginația, precum și prin seriozitate și servicii excepționale prin care își doresc să câștige satisfacția și recomandarea clienților și partenerilor lor.

 

Post-ul Sfaturi pentru un antreprenoriat de succes în România oferite de Emanuel Toma, co-fondatorul companiei mureșene nr. 1 în România, Atlas Sport apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Sfaturi pentru un antreprenoriat de succes în România oferite de Emanuel Toma, co-fondatorul companiei mureșene nr. 1 în România, Atlas Sport

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button