Economie

Spații comerciale și apartamente moderne by Bostan Junior

URBAN R1 – proiect imobilar pe strada Gheorghe Doja.

Strada Gheorghe Doja din Târgu Mureș este situată într-o zonă a orașului cu puternice accente de dezvoltare imobiliară. Proiecte mixte de clădiri business și locuințe moderne dau tonul dezvoltării uneia dintre cele mai importante străzi din Târgu Mureș. În acest sens, un proiect care merită atenția celor interesați de oferta mobiliară a orașului este dezvoltat de compania Bostan Junior.

Spații comerciale la parter, birouri și apartamente cu 1, 2, 3 camere – vânzare și închiriere direct de la dezvoltator – așa ar suna pe scurt propunerea noului proiect al companiei Bostan Junior. URBAN R1, cum a fost denumit obiectivul imobiliar, este situat pe E60, strada Gheorghe Doja, la intersecția cu Str. Islazului, cu acces și din Str. Rozmarinului.

Poziționată chiar în centrul cartierului Mureșeni, această clădire P 6 va avea la parter spații comerciale disponibile pentru închiriere, la etajul 1 birouri, iar etajele 2-6 vor fi rezervate apartamentelor de 1-3 camere.

Beneficii enunțate de dezvoltator:

– amplasarea în mijlocul unui cartier de locuințe care dispune de parc de joacă pentru copii, magazine, bănci, școli, stații de autobuz și multe altele;

– parcare în incinta curții, dar și în lateral, în fața și în spatele clădirii, un total de 35 locuri de parcare

– acces la clădire de pe 3 străzi: Str. Gh. Doja, Str. Izlazului, Str. Rozmarinului;

– locuri de aprovizionare special amenajate, cu intrări diferite, pentru spațiile comerciale;

– aproape de complexul de shopping Promenada Mall;

– poziție centrală, sudică, încăperi luminoase;

– arhitectură modernă, cu spații adaptate stilului de viață modern;

– nivel foarte scăzut al zgomotului stradal, grație ferestrelor de înaltă calitate cu 3 sticle;

– ferestre de calitate, cu un coeficient termic superior;

– terase generoase la fiecare apartament;

– apartamente mari, cu tavan înalt, disponibile la stadiul semifinisat sau la cheie;

– apartamente tip penthouse la ultimul etaj, cu terase generoase și panoramă deosebită;

– reduceri considerabile, pentru plata în avans;

– prețul aproximativ al apartamentelor este de 750-850 eur/mp

Termene de execuție și garanții speciale:

Lucrările la proiectul URBAN R1 vor fi demarate în această toamnă și vor fi finalizate în decembrie 2020, cu predare finală a actelor în primăvara anului următor. La capitolul garanții există și posibilitatea de a renunța la achiziționarea apartamentului și după cumpărare. Puteți primi toți banii înapoi dacă apartamentul rezervat de un client va fi vândut către un terț, sau în cel mult 6 luni de la achiziționare.

M22- cartierul Unirii, Str. Mărului, Târgu Mureș

Tot în portofoliul companiei Bostan Junior se află și proiectul M22. Este vorba despre un ansamblu de locuințe situat pe Str. Mărului, nr. 22 A. Complexul cuprinde apartamente semifinisate, cu două și trei camere, construite într-o clădire modernă tip P 2.

Terenul care deservește imobilul are o suprafață totală de 3.832 mp și se află într-o zonă însorită, cu o priveliște deosebită asupra orașului.

Avantaje:

– parcări private pe o suprafață de 2.000 mp;

– un loc de parcare/apartament GRATUIT;

– curte închisă, cu spațiu verde;

– zonă liniștită de case noi, ferită de agitația orașului, dar cu acces ușor către centrul Târgu Mureșului;

– priveliște panoramică asupra orașului;

– drum public asfaltat, de 10 m lățime;

– stații de autobuz în apropiere;

– geamuri termopan cu 3 sticle.

Materiale premium

Materialele folosite pentru construcția de apartamente noi sunt din gama premium: izolație exterioară termică – polistiren expandat de 10 cm, cărămidă grosime 30 cm, parter dublu izolat termic, tâmplărie PVC premium cu geam cu 3 sticle termopan etc. Apartamentele au o compartimentare modernă, dar cu bucătăria separată de zona de living. Apartamentele sunt eficiente din punct de vedere energetic. Izolațiile de bună calitate și utilizarea de tehnologii noi garantează un consum scăzut de energie electrică și termică.

Termen de predare martie-aprilie 2020. Disponibilități

În momentul de față, în complexul M22 mai sunt disponibile pentru vânzare doar două apartamente cu două camere și 4 apartamente cu 3 camere.

La un preț de vânzare de aproximativ 540 eur/mp construit TVA 5%, costul apartamentelor de pe Strada Mărului sunt la nivelul celor mai mici prețuri de pe piață. Având o suprafață generoasă, apartamentele cu 3 camere pot fi ușor transformate în locuințe cu 4 camere, printr-o recompartimentare a antreului, holului, livingului și bucătăriei.

Având ca moto ”calitatea se vede, nu se povestește”, dezvoltatorul – compania Bostan Junior – vă invită să vizitați obiectivul, pentru a putea lua cea mai bună decizie. Găsiți prețuri și planurile apartamentelor pe: www.bostanjunior.ro, secțiunea Vânzare.

Pentru colaborări și parteneriate:                                                                      Pentru vânzări:

 

 

 

 

 

 

Post-ul Spații comerciale și apartamente moderne by Bostan Junior apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Spații comerciale și apartamente moderne by Bostan Junior

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button