Eveniment

Accident feroviar în localitatea Chețani, jud. Mureș

Acesta s-a produs între o locomotivă și un autoturism. Două persoane au fost rănite, dar sunt conștiente și transportate la spital.
Cauza accidentului este nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată de către șoferul autoturismului, a declarat pentru Radio Tg.Mureş, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș, Emanuela Rugină:

Astăzi, în jurul orei 14,40, pe drumul comunal 94, pe raza localităţii Cheţani, s-a produs un accident rutier. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, se pare că şoferul unui autoturism, de 62 de ani, din localitatea Luduş, pe fondul nerespectării regulilor la trecerea la nivel cu cale ferată, a fost surprins şi accidentat de o locomotivă, care se deplasa din direcţia Războieni-Tg.Mureş. În urma accidentului, au rezultat 2 victime, conştiente şi cooperante, respectiv conducătorul autoturismului, precum şi un pasager, un bărbat, de 48 de ani, din localitatea Cheţani, care au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe Tg.Mureş în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Traficul rutier nu este blocat, desfăşurându-se în condiţii normale. Poliţiştii rutieri aflaţi la faţa locului efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.


Bianca Tomuț

Transcriere audio: Mirela Rotar

The post Accident feroviar în localitatea Chețani, jud. Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Accident feroviar în localitatea Chețani, jud. Mureș

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button