Eveniment

Ateliere de clovnerie, genţi confecţionate din materiale reciclabile şi creaţii din beton la pulzART, în județul Covasna

O serie de ateliere inedite, printre care unul de clovnerie, vor fi organizate în cadrul celei de-a şaptea ediţii a Festivalul de artă contemporană pulzArt, care se va desfăşura în perioada 19-22 septembrie la Sfântu Gheorghe, sub genericul ‘Anul elevilor’.

În cadrul workshopului BETON, susţinut de reprezentanţii unei firme din Ungaria, participanţii vor fi implicaţi în activităţi practice de modelare a betonului şi vor avea, de asemenea, posibilitatea de a turna diverse elemente din plastic.

Ca şi în anii precedenţi, aceste ateliere vor completa un bogat program cultural şi artistic, care cuprinde spectacole de teatru, concerte, film şi literatură.

The post Ateliere de clovnerie, genţi confecţionate din materiale reciclabile şi creaţii din beton la pulzART, în județul Covasna appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Ateliere de clovnerie, genţi confecţionate din materiale reciclabile şi creaţii din beton la pulzART, în județul Covasna

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button