Balul Palatului revine la Târgu Mureș în 20 noiembrie

balul palatului revine la targu mures in 20 noiembrie

Evenimentul a ajuns la cea de-a treia ediție și le oferă iubitorilor de muzică și dans ocazia să participe la un spectacol de clasă, oferit de Filarmonica de Stat din Târgu Mureș, Opera din Cluj-Napoca și Clubul de Dans ”Dance Art” din Târgu Mureș.
Momentele de muzică clasică vor fi întrerupte de dans, pauze de socializare, iar la final, spectatorii vor fi invitați pe ringul de dans, a anunțat azi organizatorul evenimentului, Cristina Manoilă:

Programul se axează foarte mult pe susținerea Filarmonicii târgumureșene, vor fi importante momente de dans, asigurate de balerini de la Opera Națională din Cluj-Napoca, anul trecut momentele de balet au fost extrem de gustate de public. Vor fi momente susținute de soliști, tenori și soprane, de la Opera Națională Română din Cluj-Napoca și Opera Maghiară din Cluj-Napoca. Premieră în acest, dirijor va fi Pablo Boggiano, dirijor argentinian, care trăiește la Viena.

Spectacolul va fi oferit de dansatori de renume, legitimați la”Dance Art”, a precizat directorul clubului sportiv, Somodi Katalin:

Balul va începe cu dansul debutanților, care sunt, de fapt, copii de vârste diferite, de la 8-9 ani până la 14 ani. Grupa de adulți va încheia partea de spectacol și deja este tradițional pentru ei să participe la acest eveniment care este, după părerea mea, cel mai frumos eveniment organizat în Târgu Mureș în ceea ce privește dansul. Pe parcursul evenimentului, perechea Fodor Csanad cu Vasi Reka, care sunt campionii Ungariei, vor prezenta show-uri de dansuri standard.

Și în acest an, organizatorii balului vor face o donație unei instituții de cultură, de data aceasta Filarmonicii din Târgu Mureș, care va achiziționa partituri și alte materiale pentru orchestră.
Directorul Filarmonicii, Vasile Cazan:

Vom cumpăra din această donație partituri de calitate, materiale de orchestră, care să fie folosite în timp pentru că sunt deja unele partituri de 40-50 de ani, care sunt îngălbenite de timp, sunt uzate. Este bine să și înnoim, dar să și îmbogățim zestrea bibliotecii filarmonicii.

Biletele vor fi puse în vânzare din 8 iulie, la prețuri promoționale, între 180 și 210 lei.
Prețul normal al biletelor este cuprins între 210 și 250 de lei.

Raluca Creț

The post Balul Palatului revine la Târgu Mureș în 20 noiembrie appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Balul Palatului revine la Târgu Mureș în 20 noiembrie

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.