Eveniment

Clădiri din şapte localităţi harghitene, iluminate în portocaliu de Ziua Mondială pentru Siguranţa Pacientului

Mai multe clădiri din şapte localităţi ale judeţului Harghita vor fi iluminate în această seară în portocaliu, cu ocazia Zilei Mondiale pentru Siguranţa Pacientului, a anunţat purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului, Adrian Pănescu.
Potrivit sursei citate, în data de 17 septembrie, Organizaţia Mondială a Sănătăţii sărbătoreşte Ziua Mondială pentru Siguranţa Pacientului.
Adrian Pănescu a precizat că la Miercurea Ciuc vor fi iluminate în portocaliu clădirea Primăriei, cetatea Miko, care găzduieşte Muzeul Secuiesc al Ciucului, precum şi clădirea Colegiului Naţional ‘Márton Áron’.
De asemenea, în oraşul Bălan va fi iluminată faţada Casei de Cultură, în localităţile Leliceni şi Tulgheş vor fi iluminate sediile primăriilor, în comuna Mugeni lumina portocalie va acoperi un dispensar din localitate, iar în comuna Vârşag, Casa Sănătăţii.

The post Clădiri din şapte localităţi harghitene, iluminate în portocaliu de Ziua Mondială pentru Siguranţa Pacientului appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Clădiri din şapte localităţi harghitene, iluminate în portocaliu de Ziua Mondială pentru Siguranţa Pacientului

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button