Covasna: De Ziua Drapelului, prefectul le-a urat succes ‘tricolorilor mici’ în semifinala Campionatului European de Fotbal

covasna de ziua drapelului prefectul le a urat succes tricolorilor mici in semifinala campionatului european de fotbal

Prefectul judeţului Covasna, Sebastian Cucu, a felicitat echipa de tineret a României pentru parcursul avut la Campionatul European de Fotbal şi i-a urat succes în semifinala pe care o va juca, mâine, cu Germania.
Sebastian Cucu a menţionat, în discursul rostit azi, cu prilejul Zilei Drapelului Naţional, că această sărbătoare este un prilej de a cinsti tricolorul românesc, dar şi pe cei care au luptat, au muncit şi au obţinut performanţe deosebite sub culorile acestuia.

Festivităţile, organizate de Prefectura Covasna şi Garnizoana Militară Sfântu Gheorghe, s-au desfăşurat la statuia Ostaşului Român din municipiu.
Acestea au început cu prezentarea onorului militar de către garda de onoare şi au culminat cu un spectacol aviatic al piloţilor şi paraşutiştilor de la Aeroclubul României – Filiala Braşov.
Drapelul, adus de paraşutiştii care au sărit din avion, a fost sărutat de oficialităţile prezente la ceremonie, după care a fost înălţat pe catarg, în acordurile imnului naţional al României.

Festivitatea s-a încheiat cu un marş de la statuia Ostaşului Român până la sediul Unităţii Militare din Sfântu Gheorghe, cei prezenţi purtând împreună pe străzi un steag tricolor în lungime de aproape o sută de metri.

The post Covasna: De Ziua Drapelului, prefectul le-a urat succes ‘tricolorilor mici’ în semifinala Campionatului European de Fotbal appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Covasna: De Ziua Drapelului, prefectul le-a urat succes ‘tricolorilor mici’ în semifinala Campionatului European de Fotbal

Credit autor: Corina Muntean.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.