Darina, nou magazin alimentar în Târgu Mureș, cu prețuri promoționale în iunie

darina nou magazin alimentar in targu mures cu preturi promotionale in iunie

Într-un un spațiu modern, cu o gamă diversificată de produse, un nou magazin alimentar Darina a fost deschis zilele trecute în cartierul Dâmbu Pietros.
Situat în zona Meridian, noul magazin Darina le oferă clienților produse alimentare proaspete: sortiment diversificat de legume și fructe, mezeluri și preparate din carne, pâine și produse de patiserie, prăjituri la bucată cât și la kilogram, înghețată, lactate și brânzeturi.
Pentru satisfacția clienților, Darina oferă o gamă variata de sucuri, bere, dulciuri, cafea, alimente de bază. Produsele nealimentare numără atât cosmetice, cât și detergenți și produse de curățenie a casei.
Numai la magazinul Darina Meridian găsiți în toată luna iunie produse la prețuri fără egal: ouă caserolă 10 bucăți la numai 3,90 lei, lapte Dotti 1l 1,90 lei, zahăr Luduș 1kg 2,49 lei, ciocolată Milka 100g 1,95lei, hârtie igienică 3 straturi 10 bucăți 7,99 lei, bere Bucegi 2,5l 6,29 lei, mere România 0,99 lei/kg, Pepsi 2l 3,69lei.
Magazinul va așteaptă și cu alte oferte, zilnic, între orele 7.00 – 22.00.
Florin Marcel Sandor

Post-ul Darina, nou magazin alimentar în Târgu Mureș, cu prețuri promoționale în iunie apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Darina, nou magazin alimentar în Târgu Mureș, cu prețuri promoționale în iunie

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.