Eveniment

Desculț în iarbă VII, o zi de relaxare la Uzina Foto

Desculț în iarbă VII se apropie cu pași repezi. Târgumureșenii sunt așteptați la o zi de relaxare în aer liber cu muzică bună, hămăceală, proiecție de film, mâncare și băutură din belșug și, bineînțeles, multe zâmbete. Evenimentul va avea loc duminică, 23 iunie, începând cu ora 15.00, la Uzina Foto de pe str. Plopilor din cartierul Unirii.

Ska-Nk și Karak vă vor aștepta cu melodii care vă vor menține starea de spirit la cote înalte, iar la ora 21.00 va începe proiecția filmului Billion Star Hotel, filmat în județul Mureș și în care veți recunoaște actori îndrăgiți ai scenei de teatru locale.

Pe canicula asta nici nu se recomandă să petrecem prea mult timp la soare, așa că bătrânii copaci din curtea fostei vă vor asigura umbra atât de necesară.

Numărul de bilete e limitat, prețul acestora este de 15 lei, și sunt disponibile pe www.kompostor.ro/10156 sau la The Office – Clubul Presei (Str. Bolyai nr. 18, Târgu Mureș).

Post-ul Desculț în iarbă VII, o zi de relaxare la Uzina Foto apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Desculț în iarbă VII, o zi de relaxare la Uzina Foto

Credit autor: Andrei Vornicu.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button