Eveniment

Doi adolescenți din Prejmer- Brașov au fost înjughiați aseară

Este vorba despre doi minori care au fost transportați la Spitalul de Pediatrie din Brașov. Ambii au fost operați și sunt acum în stare stabilă.

Unul a fost înjunghiat în urmăr, iar celălalt a primit mai multe lovituri în burtă. Între timp, au fost identificași și autorii, iar un tânăr de 18 ani a fost reținut. Gabriela Ivan, purtător de cuvânt la IPJ Brașov:

Pe raza localității Prejmer din jud. Brașov a avut loc un conflict spontan între doi tineri de 15, respectiv 17 ani și alți doi bărbați de 18, respectiv 20 de ani, pe de altă parte. În urma unui schimb de replici, cei patru tineri s-au agresat reciproc lovindu-se cu pumbii și picioarele, iar bărbatul în vârstă de 18 ani i-ar fi lovit pe cei doi minori cu un obiect tăietor-înțepător în zona abdomenului pe unul dintre ei și a omoplatului drept pe celălalt.

Polițistii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală, lovire și alte violențe. Incidentul a avut loc la finalul celei de-a opta zi a festivalului internațional de folclor de la Prejmer. Festivalul Suflet Românesc, ediția a treia, aduce în prim-plan șezători, jocuri tradiționale pentru copii, proiecții de film, dar și spectacole de muzică și dans.

The post Doi adolescenți din Prejmer- Brașov au fost înjughiați aseară appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Doi adolescenți din Prejmer- Brașov au fost înjughiați aseară

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button