Eveniment

Echipa Radio Tg.Mureș a câștigat premiul pentru cea mai mare sarma la Festivalul de la Praid

O sarma cât un dovleac. Asta a convins juriul internațional să acorde premiul la secțiunea „cea mai mare sarma” echipei Caravanei Bicicleta Radio Tg.Mureș.

Sarmaua uriașă a fost constitută din mai multe sarmale de dimensiuni obișnuite care au fost rulate în foi mari de varză și au fost meșteșugit asamblate astfel încât să constituie un tot unitar.

În concursul de la Praid s-au înscris 25 de echipe, cele mai multe venind din Ungaria. Juriul a avut în componență patru bucătari profesioniști, doi din Ungaria și câte unul din Sovata și Praid.

Și în acest an au fost premiate, cea mai mare și cea mai mică sarma, cea mai gustoasă și cea mai originală. De asemenea, a fost acordat și premiul pentru cel mai tânăr participant în concurs, un bucătar amator în vârstă de doar 5 ani.

Echipa Caravanei Bicicleta (formată din redactori și regizori tehnici de la Radio Tg.Mureș, împreună cu reprezentanți ai unor ONG-uri partenere) este premiată pentru al treilea an consecutiv la Festivalul Sarmalelor de la Praid, în urmă cu un an primind premiul pentru cea mai mică sarma, iar în urmă cu 2 ani pentru cel mai original și frumos stand.

A XXIV-a ediție a Festivalului Sarmalelor de la Praid s-a încheiat aseară cu un spectacol de lasere și un concert al trupei Hypnosis.

Sorin Șchiopu

The post Echipa Radio Tg.Mureș a câștigat premiul pentru cea mai mare sarma la Festivalul de la Praid appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Echipa Radio Tg.Mureș a câștigat premiul pentru cea mai mare sarma la Festivalul de la Praid

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button