Eveniment

Elev găsit mort în sala de meditaţii a unui liceu în Miercurea Ciuc

Un elev în vârstă de 17 ani a fost găsit astăzi mort în sala de meditaţii a unui liceu din Miercurea Ciuc, cu o plagă înţepată la nivelul inimii, medicii de la Serviciul de Ambulanţă afirmând că ar fi vorba de o sinucidere.
Şeful Serviciului de Ambulanţă Harghita, dr. Peter Szilard, a declarat pentru AGERPRES că un echipaj cu medic a fost solicitat pentru a interveni în cazul unui copil de 17 ani, care ar fi încercat să se sinucidă şi şi-a tăiat venele.
Ajuns la faţa locului, echipajul a constatat că elevul era decedat, având o plagă înţepată la nivelul inimii.
Directoarea liceului unde s-a produs evenimentul, Magdalena Dumbravă, a declarat că elevul, venit dintr-un sat din judeţul Bacău, era foarte cuminte, dar în ultima vreme diriginta sa a constatat că şi-a schimbat comportamentul, motiv pentru care, împreună cu mama copilului, s-a luat decizia să fie dus la un consilier psihopedagog. S-a dovedit că avea nişte probleme de adaptare şi temeri legate de succesul la examenul de bacalaureat.
IPJ Harghita a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând să se stabilească împrejurările şi cauzele care au dus la această tragedie.

The post Elev găsit mort în sala de meditaţii a unui liceu în Miercurea Ciuc appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Elev găsit mort în sala de meditaţii a unui liceu în Miercurea Ciuc

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button