Eveniment

În statiunea Covasna va avea loc sâmbata cea de-a patra editie a „Zilei Cetatii Zânelor”

Participantii vor avea ocazia de a vedea, printre altele, o expozitie cu obiecte descoperite în timpul lucrarilor arheologice efectuate la cetatea dacica din Covasna, de a afla despre tezaure dacice recuperate prin investigatii judiciare, vor putea lua parte la ateliere de desen, olarit si pictura pe vase ceramice, precum si la jocuri moderne sau traditionale.

De asemenea, vor putea face o excursie ghidata pâna la cetate si degusta mâncaruri preparate cu ingrediente folosite și în perioada dacilor.

Activitațile vor avea loc în aer liber începând cu ora 10,30, la Casa Nedeii din Valea Zânelor, iar participarea publicului este gratuita.

Evenimentul este organizat de Asociația culturala Cetatea Dacica–Valea Zânelor, cu sprijinul Primariei Covasna, al Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei, Muzeului Național al Carpaților Rasariteni din Sfântu Gheorghe si al altor parteneri.

The post În statiunea Covasna va avea loc sâmbata cea de-a patra editie a „Zilei Cetatii Zânelor” appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: În statiunea Covasna va avea loc sâmbata cea de-a patra editie a „Zilei Cetatii Zânelor”

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button