EvenimentHot News

Ingrediente locale în gastronomie de nivel înalt, la festivalul ”Taste of Transylvania”

Organizatorii festivalului reiau conceptul cu care ediția de anul trecut a avut succes. În acest an, ”Taste of Transylvania”se desfășoară în intervalul 14-17 septembrie, în satul harghitean Boroș, comuna Lunca de Sus, într-un format extins. Kozma Mónika, președintele Fundației Pro Economica, coorganizator al Festivalului, a explicat că la workshop-uri vor fi prezenți chefi renumiți, din […] Articolul Ingrediente locale în gastronomie de nivel înalt, la festivalul ”Taste of Transylvania” apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Ingrediente locale în gastronomie de nivel înalt, la festivalul ”Taste of Transylvania”

Credit autor: Uifalean Cristian.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button