Întâlnire cu fotograful Alex Gâlmeanu, la Târgu Mureș

intalnire cu fotograful alex galmeanu la targu mures

DoR invită publicul din Târgu Mureș la o conversație cu Alex Gâlmeanu despre fotografie și muncă. Printre cei mai apreciați fotografi români, Alex Gâlmeanu se implică atât în nenumărate proiecte – de la portrete și editoriale de modă, la experimente cu video-portrete –, cât și în relația cu subiectul pe care îl fotografiază. A publicat prima fotografie în 1994, iar astăzi sunt puține reviste care să nu-l fi publicat și puține persoane cunoscute care să nu-i fi trecut prin studio. Alex este și un prieten apropiat al DoR încă de la începuturile revistei. În 2018 a ales, cunoscut și fotografiat împreună cu redacția DoR 100 de oameni pe care pariază pentru o Românie mai bună și mai curajoasă.

Redacțiile DoR și Școala9 se se află la Târgu Mureș și în câteva sate din județ între 22 și 26 iulie, ca să cunoască mai bine regiunea și pe oamenii care locuiesc aici. Sunt prezenți aproape 30 de jurnaliști și abia așteaptă să vorbească cu dumneavoastră pe teren și la evenimentul open hours în redacție pe 25 iulie, între orele 10.00-16.00, la J’ai Bistrot.

Întâlnirea cu Alex Gâlmeanu va avea loc joi, 25 iulie, de la 18:30, la Lateral Romania (Str. Gheorghe Doja 64-68, et. 5). Accesul este gratuit și se face în baza înscrierii la acest link: https://forms.gle/zARM3GEvcME2HPnq7

Post-ul Întâlnire cu fotograful Alex Gâlmeanu, la Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Întâlnire cu fotograful Alex Gâlmeanu, la Târgu Mureș

Credit autor: Andrei Vornicu.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.