Eveniment

Invitație la „Ziua porților deschise”, la Colegiul Agricol „Traian Săvulescu”

Colegiul Agricol „Traian Săvulescu” din Târgu Mureș invită instituțiile, târgumureșenii și părinții interesați la activitățile din cadrul „Zilei porților deschise” care va avea loc marți, 21 mai, între orele 9.00-13.00.

La eveniment vor participa elevi din clasele a VII-a și a VIII-a de la Școala Generală Nazna/Școala Gimnazială Sâncraiu De Mureș, Școala generală „Emil Drăgan”, Ungheni, Școala Gimnazială Band, Gimnaziul „Nicolae Bălcescu” Târgu Mureș și Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” Târgu Mureș, care vor fi însoțiți de profesorii lor. Elevii vor lua parte activ la cele șapte ateliere de lucru, alături de liceenii de la Colegiul Agricol, se anunță în cadrul unui comunicat remis de către Asociația ProCats.

Atelierele propuse sunt din domeniile Agricultură (și vor presupune lucrări de laborator, lucrări de plantare şi îngrijire aplicate speciilor floricole și expoziţie de răsaduri), Tehnician veterinar (având tema „Cum să îngrijim un animal de companie?“), Științe economice (vor fi prezente standuri ale firmelor de exerciţiu) și Industrie alimentară (în cadrul căruia va avea loc un atelier de patiserie cu degustare de produse agro-alimentare).

Tot în cadrul acestui eveniment va avea loc de la ora 11.00 o masă rotundă pe tema „Oportunităţi de colaborare între actorii din domeniul agricol”, la care sunt invitați reprezentanți ai unor instituții precum: IȘJ Mureș, Direcția Pentru Agricultură, Mureș, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Primăria Municipiului Tîrgu Mureș și Consiliul Județean Mureș, precum și reprezentanți ai firmelor private din domeniu sau foști elevi care au dezvoltat afaceri în domeniu.

Partenerii Colegiului în organizarea evenimentului sunt Fundația Civitas și Asociația ProCats.

Post-ul Invitație la „Ziua porților deschise”, la Colegiul Agricol „Traian Săvulescu” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Invitație la „Ziua porților deschise”, la Colegiul Agricol „Traian Săvulescu”

Credit autor: Andrei Vornicu.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button