Eveniment

Iubitoarele mersului pe bicicletă din Brașov vor putea să-și etaleze cele mai frumoase și colorate ținute de drum în această sâmbătă

Ediția din acest an a Skirt Bike va avea startul în jurul orei 11:00, la Biblioteca Județeană, locul din care participantele pot achiziționa și unul din cele trei kituri, de biciclistă relaxată, pasionată sau implicată.

Chef comunicator eveniment, Alina Ariton:

Contravaloarea acestor kituri va merge spre amenajarea unor rasteluri pentru biciclete în Centrul Vechi al Brașovului. După parada prin oraș pe biciclete, va avea loc o petrecere picnic în spațiul verde de pe strada Turnului.

Manager de proiect, Aura Petraşcu:

Parada Skirt Bike se desfășoară la Brașov din 2013 și este organizată cu sprijinul Primăriei Brașov, al Camerei de Comerț și Industrie și al Asociației Brașovul Pedalează.

The post Iubitoarele mersului pe bicicletă din Brașov vor putea să-și etaleze cele mai frumoase și colorate ținute de drum în această sâmbătă appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Iubitoarele mersului pe bicicletă din Brașov vor putea să-și etaleze cele mai frumoase și colorate ținute de drum în această sâmbătă

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button