Jandarm mureșean, lovit în timpul serviciului

jandarm muresean lovit in timpul serviciului

Fapta constituie infracțiune de ultraj și s-a petrecut azi-noapte, când un subofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș asigura paza la Curtea de Conturi, de pe str. Aleea Carpaţi din Târgu Mureş.
Acesta a observat pe sistemul de supraveghere patru persoane care au început să scrie pe peretele instituției, moment în care a intervenit.

Ce s-a întâmplat apoi aflăm de la purtătorul de cuvânt al IJJ Mureș, Vasile Marjan:

Subofiţerul a intervenit pentru interceptarea persoanelor şi stoparea activităţilor, moment în care o persoană din grup l-a lovit cu piciorul la picioare, iar o altă persoană i-a aplicat lovituri la nivelul feței, provocându-i o rană deschisă la nivelul arcadei ochiului stâng. Imediat după aceea, cele patru persoane au părăsit zona, fugind printre blocurile aflate în vecinătate. Subofițerul a luat legătura cu dispeceratul unităţii, prin intermediul căruia au fost trimise în zonă echipaje de jandarmi şi poliţie, fiind informat totodată și procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria TÂRGU MUREŞ, care a dispus continuarea cercetărilor în vederea prinderii făptuitorilor. La fața locului s-a deplasat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Mureș, care a acordat primul ajutor subofițerului ultragiat, acesta din urmă fiind înlocuit în serviciu de către un alt coleg. Fapta săvârșită de către cei patru autori necunoscuți constituie infracțiune de ultraj, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 257,alin. 1 şi alin. 4 din Codul Penal, raportat la art. 193, alin. 1 din Codul Penal. În cauză sunt continuate cercetările în vederea prinderii celor patru făptuitori.

Bianca Tomuț

The post Jandarm mureșean, lovit în timpul serviciului appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Jandarm mureșean, lovit în timpul serviciului

Credit autor: Corina Muntean.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.