Eveniment

Macheta avionului lui Aurel Vlaicu, prezentată la Noaptea Cercetătorilor

Noaptea Cercetătorilor Europeni va fi marcată azi şi la Braşov.

Evenimentul se va desfăşura, între orele 17.00- 23.00, la Colegiul Naţional „Andrei Şaguna. Aici, ştiința va fi prezentată în cele mai distractive forme, iar vizitatorii vor participa la experimente din domenii precum fizică, biologie sau chimie, vor interacționa cu profesioniștii care activează în domeniile tehnologiilor, ingineriei, roboticii, realități virtuale și vor avea posibilitatea de a intra în dialog cu specialiștii în aeronautică. De altfel, braşovenii şi turiştii care participă la Noaptea Cercetătorilor Europeni vor putea admira, în premieră, pe terenul de sport al Colegiului Naţional Andrei Şaguna, macheta avionului lui Aurel Vlaicu.

Organizatorul evenimentului, profesorul Sandu Adrian:

Colegiul Naţional „Andrei Șaguna” organizează, pentru al patrulea an consecutiv, Noaptea Cercetătorilor Europeni, la Braşov. Şi asta cu atât mai mult cu cât evenimentul are o importantă componentă educativă:

Noaptea Cercetătorilor este un eveniment susţinut de Comisia Europeană şi se desfăşoară simultan în peste 300 de oraşe din Europa.
În ţara noastră, evenimentul este marcat în 20 de oraşe.

The post Macheta avionului lui Aurel Vlaicu, prezentată la Noaptea Cercetătorilor appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Macheta avionului lui Aurel Vlaicu, prezentată la Noaptea Cercetătorilor

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button