Eveniment

”Mascații” și câinii polițist, de 1 Iunie la UMFST Tg Mureș

Polițiștii mureșeni vor fi prezenți în data de 1 Iunie în campusul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș pentru a serba Ziua Copilului.
Evenimentul este organizat în parteneriat cu UMFST și cuprinde activități interactive, expoziții, demonstrații, precum și un concurs de biciclete pentru cei mici.
Activitățile au scopul de a le arăta copiilor rolul și importanța Poliției în societate, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș, Emanuela Rugină:

Începând cu ora 10,00 polițiști din cadrul Compartimentului de prevenire a criminalității, alături de specialiști criminaliști, polițiști rutieri și ”mascați” vor expune copiilor prezenți elemente de tehnică din dotarea inspectoratului. Cei mici vor avea posibilitatea să ia contact direct cu echipamentele, autospecialele folosite de polițiști în intervențiile zilnice, laboratorul criminalistic mobil. Vor fi prezenți lucrători ai Serviciului de acțiuni special, precum și demonstrația câinelui polițist Rui care, cu siguranță va face deliciul copiilor”

Evenimentul își propune să promoveze mișcarea în rândul celor mici, prin urmare, în cadrul concursului de biciclete se vor întrece copii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani, printre care și aproximativ 100 de copii ai polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Cristina Bulbescu

The post ”Mascații” și câinii polițist, de 1 Iunie la UMFST Tg Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ”Mascații” și câinii polițist, de 1 Iunie la UMFST Tg Mureș

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button