Eveniment

Moment de reculegere în memoria polițistului din Timiș ucis la datorie

Polițiștii din întreaga țară țin de la această oră (12,00) un moment de reculegere, pentru polițistul căzut la datorie în cursul zilei de ieri, pe raza județului Timiș.

Și polițiștii mureșeni se alătură colegilor din țară.

Sute de poliţişti şi jandarmi, asistaţi de un elicopter, câini şi drone îl caută pe bărbatul care l-a împușcat pe polițist și care este căutat internaţional de acum un an.

Sindicaliștii din Poliție cer demisia ministrului Carmen Dan după ce poliţistul Cristian Amariei a fost omorâr ieri, în timpul unei misiuni. Vicepreşedintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție, Cristian Danciu, acuză lipsa de dotare a polițiștilor.

Demisia ministrului Carmen Dan a fost cerută, după moartea polițistului timișean și de fostul șef al BCCO Alba, comisarul Traian Berbeceanu, dar și de cunoscutul polițist Marian Godină. Şi ei acuză lipsa de dotare a polițiștilor.

Reamintim că poliţistul a fost împuşcat mortal ieri după-amiază în comuna Izvin, judeţul Timiş, în timp ce urmărea un bărbatul condamnat la închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Un alt politist a fost rănit. Cei doi făceau parte din echipa care înconjurase casa în care se ascundea suspectul, care a reuşit să fugă.

The post Moment de reculegere în memoria polițistului din Timiș ucis la datorie appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Moment de reculegere în memoria polițistului din Timiș ucis la datorie

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button