Eveniment

Mureșean cu permis expirat încă din 2012, responsabil pentru un accident cu două victime din acest weekend

Polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara au reţinut pentru 24 de ore, la data de 27 iulie, un bărbat de 51 ani cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier.

În aceeași zi, în jurul orei 15.30, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier în afara localităţii Daneş cu implicarea unui autovehicul soldat cu rănirea uşoară a două persoane.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului, aceştia au identificat un bărbat, de 51 de ani, din localitatea Mediaş, judeţul Sibiu, care, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 14, la km 81 950 m, în afara localității Daneş, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în șanțul pluvial, de pe acelaşi sens de mers.

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Mureș, în urma accidentului două persoane, respectiv un bărbat de 58 de ani şi o femeie de 56 de ani, pasageri în autoturism, au fost rănite uşor.

Conducătorul autoturismului a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât şi recoltarea de probe biologice, iar în urma verificării în baza de date, poliţiştii au stabilit faptul că acestuia îi era anulat permisul de conducere încă din anul 2012.

Faţă de conducătorul auto, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul de la prelevarea de mostre biologice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara.

Post-ul Mureșean cu permis expirat încă din 2012, responsabil pentru un accident cu două victime din acest weekend apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Mureșean cu permis expirat încă din 2012, responsabil pentru un accident cu două victime din acest weekend

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button