Eveniment

”Mureşu’ #citeşte” joi, în Piața Teatrului și în Cetatea Medievală

JCI Târgu Mureș, prin proiectul EduClub, în parteneriat cu American Corner Târgu-Mureş şi Biblioteca Judeţeană Mureş, organizează în 18 iulie, începând cu ora 17:30, un eveniment ce îşi propune să promoveze şi să încurajeze lectura în rândul târgumureşenilor.

Toți cei care îşi doresc să împărtăşească celorlalţi participanţi un fragment dintr-o carte considerată demnă de citit în public, sunt invitaţi să se alăture pentru 3-5 minute de lectură din cartea adusă de acasă.
Cei care doresc să citească în orice altă limbă decât limba română sunt rugaţi să pregătească şi o traducere a fragmentului ales spre a fi lecturat.

Managerul proiectului EduClub, Brîndușa Meruțiu:

Evenimentul se numește ”Mureșul Citește” și a pornit de la ideea de a promova și scoate puțin în piață lectura, pentru că, în general, citim, dar citim fiecare în spațiul privat, iar în Târgu Mureș mai puțin apare lectura în spațiul public, și atunci ne-am gândit să facem un astfel de eveniment.

Evenimentul se va desfăşura în aer liber în două locaţii centrale, respectiv Piaţa Teatrului şi Cetatea Medievală din Tg.Mureș.

În cea de-a doua parte a evenimentului, desfăşurată în cetate, participanţii vor avea posibilitatea de a câştiga trei premii surpriză, în urma unei “Vânători de comori”.

Raluca Creţ

The post ”Mureşu’ #citeşte” joi, în Piața Teatrului și în Cetatea Medievală appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ”Mureşu’ #citeşte” joi, în Piața Teatrului și în Cetatea Medievală

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button