Eveniment

O fetiță de 10 ani și-a fracturat ambele picioare după ce a căzut cu scaunul unui carusel, în Cristești!

Incidentul s-a petrecut aseară în cadrul Zilelor comunei.

Polițiștii secției rurale din Ungheni, care asigurau ordinea și liniștea publică s-au sesizat în acest caz și au solicitat un echipaj medical.

Fetița a căzut în gol de la mai mulți metri, a precizat pentru Radio Târgu-Mureș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, Emanuela Rugină:

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în timpul funcționării unui carusel, sistemul de prindere al unui scaun în care se afla o minoră de 10 ani din comuna Cristești s-ar fi rupt, aceasta căzând la pământ. Deci, practic s-a rupt sistemul de prindere de sus. Era prins cu niște lanțuri și a căzut fata la pământ cu tot cu scaun.

Fetița a ajuns la spital cu o ambulanța SMURD de terapie intensivă.

Starea ei este stabilă, a precizat pentru Radio Târgu-Mureș coordonatorul UPU SMURD Târgu-Mureș, dr. Maria Salanța:

Fetița a fost dusă la UPU SMURD pentru investigații, conștientă, stabilă hemo-dinamic și respirator, cu fracturi la ambele membre inferioare, escoriații (julituri), și o plagă la nivelul bărbiei. A fost internată la Chirurgie pediatrică pentru continuarea tratamentului.

Caruselul funcționa fără autorizație. Polițiștii au întocmit dosar penal.

Revine purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, Emanuela Rugină:

În momentul de față, în cauză a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia polițiștii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă precum și pentru săvârșirea infracțiunii de efectuarea fără autorizație a activităților privitoare la instalarea, construcția sau montajul instalațiilor ori echipamentelor.

În acest caz, Poliția a dispus ridicarea instalației de carusel urmând să fie expertizată de către inspectorii ISCIR.

Cristina Bulbescu

The post O fetiță de 10 ani și-a fracturat ambele picioare după ce a căzut cu scaunul unui carusel, în Cristești! appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: O fetiță de 10 ani și-a fracturat ambele picioare după ce a căzut cu scaunul unui carusel, în Cristești!

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button