Eveniment

Peste 4.600 de arbitraje la ‘Dracula Dog Show’ pentru câini din 33 de ţări

Peste 4.600 de arbitraje vor fi efectuate, azi şi mâine, pentru câini proveniţi din 33 de ţări, la cele şase expoziţii de la Târgu Mureş programate să se desfăşoare sub genericul ‘Dracula’, dintre care două internaţionale – ‘Dracula Dog Show’ şi ‘Transilvania Dog Show’.

Peste 300 de câini sunt din România.

Este o expoziţie de frumuseţe, care nu doar că este cea mai mare din România, ci şi din Estul Europei, a declarat preşedintele Asociaţiei Chinologice Mureş, Lokodi Csaba Zsolt, organizatorul principal al evenimentului.

Expoziţiile se desfăşoară în Parcul Municipal din Târgu Mureş, începând cu ora 9,00, iar festivităţile de premiere vor avea loc azi, de la ora 18,30, în Cetatea Medievală, iar mâine, în Parcul Municipal, de la ora 16,30.

‘Dracula Dog Show’ de la Târgu Mureş se desfăşoară sub egida Federaţiei Chinologice Internaţionale, la eveniment participând câteva sute de câini campioni la prestigioase competiţii internaţionale, inclusiv campioni mondiali.

The post Peste 4.600 de arbitraje la ‘Dracula Dog Show’ pentru câini din 33 de ţări appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Peste 4.600 de arbitraje la ‘Dracula Dog Show’ pentru câini din 33 de ţări

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button