Eveniment

Senzații tari în acest weekend pe circuitul Transilvania Motor Ring

Clubul Sportiv Mureș Rally Team a organizat în acest weekend pe cel mai modern circuit auto din România un eveniment în premieră pentru țara noastră, dedicat pasionaților de motor-sport indiferent de vârstă.
Parte a unui proiect de revitalizare a tuturor sporturilor cu motor din regiune, evenimentul a oferit acces sâmbăta pe pistă în manșe succesive auto şi moto de câte 50 de minute pentru toți doritorii de senzații tari, iar duminică au putut fi admirate pe viu, în diverse formate de teste monoposturi, prototipuri, mașini din clasa Ferarri Chalenge etc.
Un veteran al sportului cu motor, târgumureșeanul Liviu Iernean și-a propus să adune la un loc piloți profesioniști și amatori de senzații tari:


Filip Ugran este numele unui târgumureșean de 17 ani de care vom mai auzi în următorii ani în Formula 1:

Una dintre mari atracții a fost competiția de ”car audio”. Proprietarii mașinilor tunate și-au etalat cu mândrie investițiile. Sandu Vancea:

De pe scaunul din dreapta, sau de pe margine, show-rile au fost savurate de mii de spectatori:

Transilvania Motor Ring este cel mai nou și mai modern circuit de viteză din România. A fost construit din fonduri europene prin Consiliul Județean Mureș și a fost inaugurat acum un an.

The post Senzații tari în acest weekend pe circuitul Transilvania Motor Ring appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Senzații tari în acest weekend pe circuitul Transilvania Motor Ring

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button