Eveniment

Simona Halep a fost decorată de președinte cu Ordinul Naţional ”Steaua României” în grad de cavaler

Simona Halep, primul român care câştigă turneul de tenis de la Wimbledon a fost decorată în urmă cu puțin timp la Palatul Cotroceni de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional ”Steaua României” în grad de cavaler.

La eveniment au participat părinții Simonei Halep, Ilie Năstase, Daniel Dobre, Alina Tecșor, dar și alți apropiați ai campioanei.

Şeful statului i-a acordat distincţia sportivei în semn de înaltă apreciere şi recunoaştere pentru câştigarea trofeului de tenis de la Wimbledon, pentru rezultatele sportive excepţionale obtinute de-a lungul carierei.

Președintele i-a mulțumit pentru performanța obținută , dar și pentru faptul că a devenit un model pentru copiii din România:

Vizibil emoționată, Simona Halep a declarat că succesul său se datorează familiei, antrenorilor și românilor de pretutindeni care o susțin:

Simona Halep a câștigat turneele de Grand Slam de la Roland Garros (2018) si Wimbledon (2019). Este jucătoarea de tenis din România care a atins prima poziție în clasamentul mondial WTA, în două rânduri, între 2017 și 2019. Poziție pe care a ocupat-o timp de 64 de săptămâni.

Corina Fontu

The post Simona Halep a fost decorată de președinte cu Ordinul Naţional ”Steaua României” în grad de cavaler appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Simona Halep a fost decorată de președinte cu Ordinul Naţional ”Steaua României” în grad de cavaler

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button