Eveniment

Toţi cei trei copii daţi dispăruţi, ieri, după ce au fost luaţi de o viitură în comuna prahoveană Sângeru, au fost găsiţi decedaţi

Echipele de salvare au reluat, astăzi, căutările, suspendate ieri din cauza întunericului.
O mamă şi cei patru copii ai săi au fost surprinşi de ape, în timp ce se aflau în gospodăria familiei.
O fetiţă de trei ani a fost găsită, încă de ieri, de pompieri, dar nu a mai putut fi resuscitată. Dintre cei cinci, doar femeia a fost salvată. Ea a fost găsită de un localnic şi transportată, apoi, la spital.
Un bilanţ al autorităţilor arată că 55 de localităţi din 15 judeţe au fost afectate de ploile torenţiale din ultimele ore. 37 de persoane au fost salvate de angajaţii Ministerului de Interne, iar alte 100 s-au autoevacuat.
Au fost inundate aproape 600 de case, 40 de anexe gospodăreşti, câteva zeci de beciuri, subsoluri şi curţi. Traficul este blocat pe drumul judeţean 102 C, din judeţul Prahova şi restricţionat pe alte şapte drumuri naţionale.

The post Toţi cei trei copii daţi dispăruţi, ieri, după ce au fost luaţi de o viitură în comuna prahoveană Sângeru, au fost găsiţi decedaţi appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Toţi cei trei copii daţi dispăruţi, ieri, după ce au fost luaţi de o viitură în comuna prahoveană Sângeru, au fost găsiţi decedaţi

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button