Eveniment

Trei persoane au fost rănite în două accidente rutiere produse, astăzi, pe şoselele din judeţul Braşov

Primul incident s-a produs pe Drumul Naţional 1, între Codlea şi Ghimbav. Un autoturism, al cărui şofer era băut, s-a ciocnit de o autoutilitară. În urma impactului violent, o persoană din maşina mică a fost rănită şi transportată, de urgenţă, la spital pentru investigaţiile şi îngrijirile de specialitate necesare.
Cel de-al doilea accident s-a produs pe Drumul Naţional 13, în Pădurea Bogăţii. Un autoturism s-a răsturnat pe sensul de urcare, dinspre Măieruş, iar două persoane au fost rănite. Două echipaje SMURD şi o autospecială cu apă şi spumă de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov s-au deplasat la faţa locului.
Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-au produs cele două evenimente rutiere.

The post Trei persoane au fost rănite în două accidente rutiere produse, astăzi, pe şoselele din judeţul Braşov appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Trei persoane au fost rănite în două accidente rutiere produse, astăzi, pe şoselele din judeţul Braşov

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button