Eveniment

Un luptător al SAS Mureș a pierdut un încărcător cu 6 cartușe

Incidentul a fost sesizat marțea trecută, când conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a aflat de faptul că la nivelul Serviciului pentru Acțiuni Speciale s-a constatat lipsa unui încărcător prevăzut cu 6 cartușe.

Au fost dispuse imediat măsuri de verificare, fiind constatată lipsa încărcătorului unui pistol aflat în dotarea unui luptător din cadrul Serviciului, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș, Emanuela Rugină.

La aceeași dată au fost dispuse măsuri de verificare, fiind constatată lipsa unui încărcător prevăzut cu 6 cartușe de calibru 9×18 mm, aferente unui pistol aflat în dotarea unui luptător din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș. În cauză a fost înregistrat un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neglijență în serviciu, în vederea identificării bunurilor susmenționate și a lămuririi situației de fapt.

Surse din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale a IPJ Mureş, citate de Agerpres, susţin că locul din care a dispărut încărcătorul cu muniţie nu era prevăzut cu camere de supraveghere, că în camera respectivă ar fi avut acces mai multe persoane şi că înainte, când era asigurată permanenţa de 24 de ore şi nu se lucra pe schimburi de 8 ore ca acum, camera de arme era supravegheată inclusiv noaptea.

Raluca Creț

The post Un luptător al SAS Mureș a pierdut un încărcător cu 6 cartușe appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Un luptător al SAS Mureș a pierdut un încărcător cu 6 cartușe

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button