Eveniment

UPDATE: Anchetatorii au revenit în judeţul Olt, pentru a încerca să reconstituie din nou crimele mărturisite de Gheorghe Dincă

UPDATE ORA 09,00

Astăzi va avea loc reconstituirea în cazul Luizei Melencu, după ce ieri a fost refăcut traseul pe care Dincă l-ar fi parcurs în ziua în care ar fi răpit-o pe Alexandra Măceşanu.

La 26 iulie, în urma unei percheziţii în locuinţa din Caracal a principalului suspect, au fost găsite într-un butoi, în cenuşă, resturi osoase de natură umană. Potrivit raportului de expertiză medico-legală, persoana de sex feminin evidenţiată în urma analizelor genetice de os este Alexandra Măceşanu, cu o probabilitate de 99,93%.

****

Reconstituire, ieri, la Dobrosloveni şi Caracal, a crimelor mărturisite de Gheorghe Dincă.

Anchetatorii au revenit ieri în judeţul Olt pentru a încerca să reconstituie crimele mărturisite de Gheorghe Dincă. Împreună cu inculpatul, a fost refăcut drumul pe care acesta l-ar fi parcurs în ziua în care, după spusele sale, a răpit-o pe Alexandra Măceşanu.

Cercetarea a vizat localitatea de domiciliu a tinerei, Dobrosloveni, dar şi mai multe locuri din Caracal.

Suspectul a oferit explicaţii privind sechestrarea tinerei, dar şi incinerarea acesteia.

Azi va avea loc şi reconstituirea în cazul Luizei Melencu, cea de-a doua fată pe care Gheorghe Dincă a mărturisit la audieri că ar fi ucis-o.

The post UPDATE: Anchetatorii au revenit în judeţul Olt, pentru a încerca să reconstituie din nou crimele mărturisite de Gheorghe Dincă appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: UPDATE: Anchetatorii au revenit în judeţul Olt, pentru a încerca să reconstituie din nou crimele mărturisite de Gheorghe Dincă

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button