Eveniment

UPDATE: Bărbatul căutat în Harghita a fost găsit mort

UPDATE ORA 13,00

Potrivit ultimelor informații oferite de Jandarmeria Harghita, acesta a fost găsit decedat, în urmă cu o aproximativ o oră, în apropierea cabanei de schi aflată la 5 km de municipiul Gheorgheni.

***

ORA 10,46

Bărbat rătăcit în munți, căutat de pompierii, jandarmii, polițiștii și salvamontiștii harghiteni. Dispariția bărbatului care a plecat la cules de ciuperci a fost anunțată aseară, puțin după ora 21. Imediat au fost mobilizate mai multe echipaje care au început căutările.

La miezul nopții acțiunile au fost oprite și reluate în această dimineață, a precizat pentru Radio Tg Mureș purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Harghita, Rodica Țepeș.

În vârstă de 76 de ani, bărbatul din Gheorgheni a plecat la cules de ciuperci la ora 15.00 în zona pârtiei de schi de la km.5 spre Lacu Roșu și nu s-a mai întors acasă. Din cauza vizibilității extrem de reduse, activitățile de căutare au fost întrerupte după miezul nopții și reluate astăzi la ora 06.00.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, respectiv ploaie torențială și vegetație înaltă, căutările au fost suspendate la ora 08.15 și au fost reluate la ora 09.00. Persoana încă nu a fost găsită.

Rodica Boariu

The post UPDATE: Bărbatul căutat în Harghita a fost găsit mort appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: UPDATE: Bărbatul căutat în Harghita a fost găsit mort

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button