Eveniment

UPDATE: Copil de 3 ani, accidentat grav în accidentul de la Rupea. Doi bărbați au murit

UPDATE ORA 09,45 Traficul a fost reluat pe DN 13, Rupea-Sighișoara

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Braşov, traficul rutier a fost reluat, pe un fir alternativ, în ambele sensuri pe DN13 Braşov –Târgu Mureş, la ieșire din Rupea. Se estimează ca în aproximativ 30 de minute, să fie reluat în condiţii normale.

Aflăm amănunte de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, Alina Ivan:

În această dimineață, în jurul orei 07.00, în județul Brașov, pe DN13, la ieșire din orașul Rupea spre Sighișoara, a avut loc loc un accident rutier grav, coliziune între două autovehicule. În urma impactului, au rezultat 5 victime, dintre acestea, două persoane decedate. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
Cadravrele celor două persoane decedate au fost ridicate și transportate la o unitate medicală, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor reale ale decesului. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului.


La locul accidentului au intervenit echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov. În sprijin, s-a deplasat și Detașamentul ISU Sighișoara.

UPDATE ORA 08,45

Doi bărbaţi au murit, iar două femei şi un copil au fost răniţi, în această dimineaţa, în accidentul în care au fost implicate un autoturism şi un autotren, pe DN13 Braşov – Târgu Mureş, la ieşirea din localitatea Rupea către Sighişoara, în judeţul Braşov.

Accidentul s-a soldat cu cinci victime, după cum a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Dan Colniceanu:

Din informațiile inițiale în urma producerii accidentului rutier au rezultat trei victime incarcerate între care două inconștiente și una conștientă. Au mai fost implicate  alte două victime printre care și un copil de trei ani. Pentru gestionarea evenimentului la fața locului au fost mobilizate 3 echipaje de prim ajutor, un echipă de terapie intensivă, o descarcerare grea cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj SAJ. Din evaluarea efectuată la locul intervenției s-a confirmat informația că este vorba despre 5 victime patru adulți și un copil,  două persoane prezentând leziuni incompatibile cu viața – persoane de sex masculin,  două persoane de sex feminin cu multiple traumatisme și copilul care a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la UPU Brașov.

Traficul este întrerupt în continuare pe ambele sensuri, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române

***

Accidente rutiere la ieșire din Rupea și la Chendu

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN13 Braşov –Târgu Mureş, la ieşirea din localitatea Rupea către Sighişoara, în judeţul Braşov, pe un segment de drum în curbă, un autoturism a pătruns pe contrasens, unde a intrat în impact cu un autotren. În urma accidentului au rezultat cinci victime, a căror stare este evaluată de cadrele medicale. Traficul este întrerupt în ambele sensuri.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență informează că la Chendu, în județul Mureș se intervine la un alt accident rutier în care este implicat un TIR cu încărcătură frigorifică.

Rodica Boariu

The post UPDATE: Copil de 3 ani, accidentat grav în accidentul de la Rupea. Doi bărbați au murit appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: UPDATE: Copil de 3 ani, accidentat grav în accidentul de la Rupea. Doi bărbați au murit

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button