UPDATE: La Catedrala „Sfântul Iosif” din Capitală este oficiată, în prezenţa Papei Francisc, Sfânta Liturghie

update la catedrala sfantul iosif din capitala este oficiata in prezenta papei francisc sfanta liturghie

UPDATE ora 19,00

Mii de oameni sunt în Piaţa George Enescu, la Ateneul Român, dar şi alăturat, în Piaţa Revoluţiei. În cele două locuri, organizatorii au amenajat scene şi ecrane de mari dimensiuni, pe care s-au transmis în direct momentele de la Catedrala Naţională şi programul de la Catedrala „Sfântul Iosif”.

Sunt aproximativ 10.000 de oameni, cei mai mulţi au locuri asigurate pe scaune, iar alte câteva sute sunt la coadă, la fiecare dintre punctele de acces.

Se intră cu invitaţiile de acces tipărite sau transmise online.Pe lângă partea spirituală, este anunţat şi un program artistic: Corul Madrigal, Corul de Copii Cantus Mundi sau Orchestra Simfonică Bucureşti.
–––––

Suveranul Pontif, aşteptat cu rugăciuni la Catedrala ‘Sfântul Iosif’. Credincioşii au început să vină încă de la ora 15,00, la Catedrala ‘Sfântul Iosif’ din Bucureşti, unde, la ora 18,00, va fi oficiată Sfânta Liturghie, urmată de predica Papei Francisc.

Cei care au locuri în spaţiul special amenajat din faţa catedralei urmăresc pe un ecran imens cele mai importante momente din timpul vizitei Suveranului Pontif la Bucureşti, reportaje, precum şi imnul dedicat venirii Papei în Romania.

Sosirea arhiepiscopului Ioan Robu a fost salutată de cei prezenţi cu aplauze.

Printre cei care au venit ca să participe la slujba oficiată în interiorul Catedralei se numără şi fostul principe Nicolae.

The post UPDATE: La Catedrala „Sfântul Iosif” din Capitală este oficiată, în prezenţa Papei Francisc, Sfânta Liturghie appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: UPDATE: La Catedrala „Sfântul Iosif” din Capitală este oficiată, în prezenţa Papei Francisc, Sfânta Liturghie

Credit autor: Corina Muntean.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.