Eveniment

Zece trupe, la Festivalul de Teatru de Amatori de la Sfântu Gheorghe

Zece trupe de teatru din mai multe localităţi din ţară şi-au anunţat participarea la Festivalul de Teatru de Amatori, ce va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni la Sfântu Gheorghe.

Ediţia din acest an va reuni zece spectacole produse de zece trupe de teatru de amatori din Ilieni, Boroşneu Mare, Covasna, Sfântu Gheorghe, Braşov, Panciu, Odorheiu Secuiesc şi Târgu Mureş, numărul total al participanţilor fiind de 100 de tineri – a precizat managerul Teatrului Independent ‘Osono’, Fazakas Misi, unul dintre organizatori.

Spectacolele vor fi prezentate sâmbătă, 15 iunie, în sala Studio a Ansamblului ‘Háromszék’ din incinta Teatrului ‘Tamási Áron’ din Sfântu Gheorghe, iar intrarea publicului e gratuită.

Festivalul este organizat de Teatrul Independent ‘Osonó’ în parteneriat cu Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Sfântu Gheorghe şi este cofinanţat de Consiliul Judeţean Covasna, Fundaţia ‘Communitas’ şi Asociaţia ‘Sic Art’.

The post Zece trupe, la Festivalul de Teatru de Amatori de la Sfântu Gheorghe appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Zece trupe, la Festivalul de Teatru de Amatori de la Sfântu Gheorghe

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button