Eveniment

Zeci de oameni au ieşit în stradă, în marile oraşe ale ţării, nemulţumiţi de modul în care au intervenit autorităţile în cazul fetelor ucise

Brăilenii s-au mobilizat pe Facebook, iar la Alba Iulia peste 20 de persoane, în majoritate tinere de vârsta celor doua fete ucise, au participat la un protest tăcut.
Circa 100 de oameni s-au adunat în centrul Sibiului pentru a protesta faţă de modul în care au intervenit autorităţile la Caracal.
Şi la Satu Mare câteva persoane au aprins lumânări lângă mesajul „Alo, 112! Sunt Alexandra şi vreau să trăiesc”.
În Capitală, zeci de persoane, printre care şi numeroase femei îmbrăcate în haine negre, au participat la o acţiune de protest organizată în faţa Ministerului de Interne. Acţiunea feministă „Cade una, cădem toate!”a fost iniţiată, pe reţelele de socializare în semn de protest faţă de tragedia de la Caracal.

The post Zeci de oameni au ieşit în stradă, în marile oraşe ale ţării, nemulţumiţi de modul în care au intervenit autorităţile în cazul fetelor ucise appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Zeci de oameni au ieşit în stradă, în marile oraşe ale ţării, nemulţumiţi de modul în care au intervenit autorităţile în cazul fetelor ucise

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button