Sport

Baschet U15: Pe locul 7 din 43 de echipe

Echipa U15 de baschet masculin din cadrul CSM Târgu Mureș s-a clasat pe locul 7 din 43 de echipe în Campionatul Naţional.

Acest rezultat este un pas mare făcut în faţă, comparativ cu rezultatul din sezonul trecut, când echipa a terminat pe locul 13.

În ultimul meci din Final 8 al Campionatului Național U15, competiţie desfăşurată în BT-Arena din Cluj Napoca, echipa noastră şi-a luat revanşa faţă de ISport Ploieşit, pentru înfrângerea din grupă.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 61-51 pentru mureșeni, reușind astfel să termine pe locul 7.

Potrivit CSM Târgu Mureș, ultimele rezultate ale echipei au fost următoarele:

CSM Târgu Mureș – ISports Ploiești: 91-107 (în grupă);

CSM Târgu Mureș – CSU Andu Sibiu: 71-88  (pentru locurile 5-8);

CSM Târgu Mureș – ISports Ploiești: 61-51 (pentru locurile 7-8).

Totodată, lotul folosit în acest sezon de către Pora Vlad a fost alcătuit din: Andrei Suciu, Eric Chebuţ, Victor Dan, Luca Frătean, Kurcsi Kristóf, Rareș Florea, Tudor Pantea, Darius Suceava, Rareş Tăurean, Bogdan Bândilă, Cristian Platon, Paul Costin, Christian Mureşan, Tim Făgăraş, Barabás Márk, Zongor Richárd, Hartagan David, Kovaci David, Rareș Creţu.

„Încheiem Turneul Final 8 cu capul sus! Acest turneu a fost un prilej excelent de a ne vedea potențialul, de a avea parte de meciuri de calitate și de a identifica sportivii de perspectivă ai orașului. Sunt mândru de băieți și de parcursul lor, au dat dovada de tărie de caracter împotriva oricărei echipe și nu ne rămâne decât să analizăm punctele noastre unde trebuie să progresăm, iar la anu`,  să revenim și mai puternici.

Mulţumesc tuturor care au fost alături de noi, mulţumesc tuturor care sprijină formarea viitorului baschetului târgumureşean și nu în ultimul rând, fanilor noștri, părinții, care au fost la înălțime de a lungul sezonului”, a declarat antrenorul Vlad Pora.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: csmtgm.ro

Post-ul Baschet U15: Pe locul 7 din 43 de echipe apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Baschet U15: Pe locul 7 din 43 de echipe

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button