Învățământ

189 de posturi titularizabile în județul Mureș, în acest an

S-a încheiat sesiunea din acest an a examenelor de titularizare pentru cadrele didactice preuniversitare în județul Mureș. Rezultatele au fost publicate marți, 23 iulie pe site-ul titularizare.edu.ro.

Prof. Ioan Macarie, Inspector școlar general la Inspectoratul Școlar Județean Mureș, a declarat pentru Zi de Zi că rezultatele din acest an sunt mai bune decât cele din 2018, întrucât s-au obținut note peste 5 în proporție de 81,34%.

Dintr-un total de 959 de candidați înscriși, s-au prezentat 668. Sunt 189 de posturi titularizabile, cele mai multe la disciplina Educație fizică, Muzică instrumentală, Învățământ primar (Învățători) și Învățământ preșcolar (Educatori). Cele mai solicitate discipline au fost Educație fizică, Limba și literatura română, Învățământ primar și Învățământ preșcolar.

În mediul rural au fost scoase la concurs 24 de posturi la disciplina Educație fizică, 20 de posturi la Învățământul primar și 25 de posturi la Învățământul preșcolar.

Post-ul 189 de posturi titularizabile în județul Mureș, în acest an apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: 189 de posturi titularizabile în județul Mureș, în acest an

Credit autor: Andrei Vornicu.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button