Învățământ

”Calea Lupului”, workshop de educație nonformală

Colegiul Național Pedagogic ”Mihai Eminescu” din Târgu-Mureș va găzdui, în perioada 4-6 octombrie, Conferința Internațională de Educație Nonformală, eveniment în cadrul căruia duminică, 6 octombrie, va fi organizat și workshop-ul ”Way of the Wolf” (”Calea Lupului”).


”Psihologia este tărâmul metaforelor, este locul în care se întâlnesc dorințele, provocările, soluțiile și resursele, într-un potpuriu de transformări generate de implicarea în acțiuni. Metafora lupului alb este un drum al curajului, puterii şi libertății, într-o simbioză generatoare de succes, de profunde schimbări şi transformări personale şi colective. Pe acest drum… te invit să pășești alături de mine, alături de noi, pe ”Calea Lupului” (”Way of the Wolf”), un workshop inedit, o provocare pentru participanții celei de-a V-a ediții a Conferinței Internaționale de Educație Nonformală INEC 2019, organizată de Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, în colaborare cu Colegiul Pedagogic „Mihai Eminescu”, în Târgu-Mureș. Vino duminică, 6 octombrie 2019, să împărtășești cu noi inedite experiențe didactice de educație nonformală și dezvoltare personală! Fii proactiv! Doar așa poți schimba ceva!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, consilierul județean psih. dr. Nadia Rață.
Informații suplimentare despre înscrierei la workshop sunt disponibile pe site-ul conferinței, https://www.pedagogicmures.ro/stiri/-p-inec-2019-p-/ .

(Redacția)

Post-ul ”Calea Lupului”, workshop de educație nonformală apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ”Calea Lupului”, workshop de educație nonformală

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button