Învățământ

Cluburi IMPACT în Mureș?

Pentru anul 2019-2020, Fundația Noi Orizonturi sprijină deschiderea a 40 de cluburi IMPACT noi, în toată țara. Cadrele didactice Mureș sunt invitate de către directorul general Mihaela Tania Irimia să se înscrie în Academia IMPACT, un program de transformare pentru profesorii interesați.

,,Academia IMPACT este un câmp de antrenament pentru profesorii care vor să avanseze cu precizie și curaj în aplicarea metodelor de învățare experiențială și în special a celei de service learning în școala românească. Scopul programului  este formarea de lideri care să conducă activități în cluburile IMPACT, prin care elevii dezvoltă abilități de viață și competențe transversale, în concordanță cu curriculum-ul național”, a precizat Mihaela Tania Irimia. Programul este deschis orcărui cadru didactic care lucrează cu elevi de gimnaziu sau liceu, dar sunt încurajați să se înscrie, în special profesorii din mediul rural, precum și personal didactic auxiliar care lucrează în mod constant cu elevi.

La nivel national sunt active peste 150 de cluburi IMPACT în 26 de județe, cu 400 de profesori care utilizează metode experențiale și 4.000 de elevi care învață prin activități practice, de serviciu în folosul comunității. Înscrierea se face până în 21 iulie, pe site-ul oficial al programului: http://www.noi-orizonturi.ro/academia-impact/ .

Bianca SĂLĂGEAN

 

Post-ul Cluburi IMPACT în Mureș? apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Cluburi IMPACT în Mureș?

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button