Colegiul Naţional „Unirea”, în doliu

colegiul national unirea in doliu

Colectivul Colegiului Naţional “Unirea” din Târgu-Mureş deplânge trecerea în eternitate a președintelui Comitetului Reprezentativ al părinților din Colegiul Național ”Unirea”, Ioan Costea.

Duminică, 9 iunie, profesoara Andreea Ban a postat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj:

“Căci moarte nu există, și ce numești tu moarte, E-o viață altfel scrisă în sfânta firii carte.” Mihai Eminescu
Am sperat, ne-am rugat pentru sănătate, dar moartea a biruit. A biruit un om cu coloană vertebrală, care ne-a insuflat valorile vieții. Demn, altruist, patriot, credincios, însetat de adevăr, dreptate, iubitor de familie.
O rugăciune, o floare, recunoștință veșnică și omagiu de cinstire, este tot ce-i mai putem oferi acum, la trecerea în neființă, domnului Costea Ioan, președinte al Comitetului Reprezentativ al părinților din Colegiul Național ”Unirea”.
Nu a plecat dintre noi doar un om, ci un părinte devotat al cărui model va rămâne mereu printre noi si ne va călăuzi de acum înainte în același mod, binevoitor și dedicat, exact ca și până acum.
Ne-am dori să-l întâlnim pe coridoarele școlii, în excursii, la festivități și evenimente ale școlii, unde era omniprezent, susținând cauza dreaptă a uniriștilor.
Povestea lui s-a sfârșit, dar va dăinui veșnic amintirea sa…De azi ne veghează dintre îngeri, ne va călăuzi și ne va veghea mereu cu spiritul său blând… Drum lin spre îngeri, Dumnezeu să te odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”

Redacţia cotidianului Zi de Zi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

(Redacţia)

Post-ul Colegiul Naţional „Unirea”, în doliu apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Colegiul Naţional „Unirea”, în doliu

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.