Învățământ

Conferința SuperTeach la Târgu Mureș!

Sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 8.30, la Târgu Mureș ajunge conferința pentru profesori SuperTeach.

Conferințele SuperTeach reprezintă o formă de a oferi profesorilor români inspirație și motivație pentru educație.

„SuperTeach coagulează comunități cu mentalitate deschisă formate din profesori, reprezentanți ai instituțiilor de învățământ și ai autorităților locale, ONG-uri și companii care pot susține investiții în educație. Ne dorim să inspirăm și să motivăm profesorii cu mentalitate deschisă din România, și să avem din ce în ce mai mulți dascăli care vor pune interesele copiilor în centrul sistemului educațional”, au transmis organizatorii evenimentului.

Printre speakerii prezenți la eveniment se numără Andrei Stupu de la Școala de Valori, Dragoș Anastasiu de la Eurolines Group, judecătorul Cristi Danileț, Cristina Gheorghe de la Institutul Dezvoltării Personale, Ana Stoica – formator SuperTeach, Ruxandra Mercea de la Transylvania College, Diana Lupu de la Școala de Valori, Andrada Sorca – formator SuperTeach, Claudia Badiu, Ciprian Stănescu, Csilla Peterffy și profesorii Merito Bogdan Rațiu și Briena Stoica.

Post-ul Conferința SuperTeach la Târgu Mureș! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Conferința SuperTeach la Târgu Mureș!

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button